Menu
×

Tentang Kami

Syarikat Sewa Kereta Big Thumb adalah syarikat kereta sewa yang terulung di Pulau Pinang dan Langkawi, Malaysia. Kami berpusat di Plaza Ivory, dan telah memberi perkhidmatan kepada ribuan pelanggan setiap tahun.

Kami berusaha untuk menyediakan pengalaman yang paling menyenangkan dan selesa untuk setiap pelancong. Dengan perkhidmatan pengambilan yang boleh didapati terus sejak dari ketibaan di Lapangan Terbang Antarabangsa Pulau Pinang, hinggalah tiba masanya untuk anda berlepas balik, anda akan menikmati kelebihan melancong mengikut perancangan masa anda sendiri.

Reputasi kami mencerminkan mutu perkhidmatan syarikat kami. Kami amat berbangga dengan kecekapan pasukan pengurusan yang telah kami latih, yang memberikan perkhidmatan tidak seperti mana-mana syarikat yang lain. Komited untuk menyediakan pelanggan kami dengan pengalaman sewa kereta baru, yang dioptimumkan, dan pengalaman menyewa kereta yang lebih baik, kami terus meningkatkan jumlah  dan model kereta kami, disamping menawarkan harga yang paling berbaloi berbanding semua pesaing kami.

Jadi, sama ada anda hendak pergi melancong ke Pulau Pinang atau hanyalah warga tempatan yang memerlukan perkhidmatan pengangkutan untuk sementara waktu, pastikan anda melayari laman web kami untuk melihat jenis kereta yang kami sediakan beserta kadar sewa.

our office

With 200+ reviews online, it’s no secret our company is dedicated to make a difference in your trip. Not every car rental company is the same. See the difference between us and the others. You will never use another company again.

Hunbungi Kami

Big Thumb Rent a Car Ventures
No. 89 Langkawi Mall
Jalan Kelibang MK Kuah
07000 Pulau Langkawi, Kedah.
+604-618 0152/+604-618 0242
info@bigthumbgroup.company

Bagaimana untuk Menempah Kereta Anda dengan BigThumb